Safira Inema - Sayang Kowe

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Safira Inema - Sayang Kowe di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Safira Inema - Sayang Kowe

2019-11-30 03:28:02

Lirik Lagu - Safira Inema - Sayang Kowe

Udan rintik-rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres, nambahi kangenku
Kelingan manise esemmu

Opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gedi roso tresnaku, mung kanggo sliramu
Sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati
Tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnau kanggo sliramu

Opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gedi roso tresnaku, mung kanggo sliramu
Sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati
Tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnau kanggo sliramu

Tulung sawangen aku, aku sing setyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati
Tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnau kanggo sliramu

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga