Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

2020-01-03 14:25:16

Lirik Lagu - Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga