Ilux - Nitip Rindu

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Ilux - Nitip Rindu di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Ilux - Nitip Rindu

2019-11-30 03:29:54

Lirik Lagu - Ilux - Nitip Rindu

Manise esemmu
Tansah tak simpen ning njero ati
Lan tak gowo ning njero ngimpi
Nganti Kapan kesekso kangen iki

Ono kamarku
Sing tansah tak sawang fotomu
Netes eluh amergo rindu
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Aku mung biso
Nitipke roso rindu
Liwat kerlip lintang
Gawe tombo kasmaran iki

Saben wengiku
Angel merem mripatku
Tansah pengen nyanding
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Manise esmme
Tansah tak simpen ning njero ati
Lan tak gowo ning njero ngimpi
Nganti kapan kesekso kangen iki

Ono kamarku
Sing tansah tak sawang fotomu
Netes eluh amergo rindu
Ning kene tansah ngenteni tekamu

Aku mung biso
Nitipke roso rindu
Liwat kerlip lintang
Gawe tombo kasmaran iki

Saben wengiku
Angel merem mripatku
Tansha pengennyanding
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
Nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga