Didi Kempot - Kalung Emas

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Didi Kempot - Kalung Emas di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Didi Kempot - Kalung Emas

2019-12-06 00:26:40

Lirik Lagu - Didi Kempot - Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga