Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

2019-11-30 00:18:10

Lirik Lagu - Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Kepiye maneh caaku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu
Ming sepi tanpo trisnamu...

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga