Denny Caknan - Sugeng dalu

TRAVELAGU - Download dan dengarkan lagu Denny Caknan - Sugeng dalu di Travelagu dengan berbagai format audio seperti mp3, mp4 dan lain sebagainya. Kualitas musik terbaik yang dapat kamu dapatkan secara mudah dan gratis.

Denny Caknan - Sugeng dalu

2019-11-30 00:29:17

Lirik Lagu - Denny Caknan - Sugeng dalu

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani
Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni

LINK DOWNLOAD MP3

download lagu ini juga